En god bukett med ildsjeler fra Norge og Sverige var samlet til kaffeslabberas på Starbucks, Gardermoen. Temaet for dagen var LADESTASJON FOR ILDSJELER.

Her er noen av spørsmålene: Ladestasjon for ildsjeler – hva er det? Hvem er det for? Hvordan ta vare på gnisten hos ildsjelen? Er det mulig å finne ildsjelen i seg? Finner du det du brenner litt ekstra for? Hvordan kan vi ta vare på ildsjeler i næringsliv, offentlig virksomhet, i frivilligheten og lade dem? Hvordan være en god ildsjelpyroman?
Energiforsyningen er glad for å være en del av denne buketten. Vi kjente at vi ble ladet i løpet av det over 5 timer lange kaffeslabberaset. Vi var faktisk med på en helt ekte «Ladestasjon for ildsjeler». 

Ildsjeler på slabberas!

Ildsjelene som var med på dagens kaffeslabberas var: Mats A. Nilsen og Ken Robin Sivertsvik – Galskaperne.no (ARRANGØR), Eldbjørg Fagerjord – Kroglia Kulturgård, Bengt Gustavsson – Kresam.se, Tom Åge Myrhen – Livsgnistrer.no, Ivar Haugstad – Antropolog.no, Ellen Sagengen – Brubygger – initiativ i løs vekt, Ingunn Flølo – Tankemaker, Anne Kat Håskjold og Terje Ingvoldstad – Energiforsyningen.no

Det er bare å glede seg til neste slabberas. Og vi har nå mange strategier rundt hvordan lade ildsjeler. 🙂

Hilsen de påkoblede

%d bloggere liker dette: