Foto (hovedbilde): Henning Sundhaugen

Lørdag 14. april arrangerte Modum FIK terrengløp på Furumo. Hadde det ikke vært for ildsjelene i Smultringgjengen (treningsglad vennegjeng) og deres innsats med å måke snø, hakke is og klargjøre løypa tror vi terrengløpet kunne blitt avlyst. Det ble lagt ned mange timer med dugnadsarbeid fra Modum FIK, men de satte stor pris på engasjementet til Smultringgjengen.

    Lademynt i gaveeske

Energiforsyningen var tilstede på arrangementet. Siden vi også representerer det lokale Oppmuntringstilsynet ønsket vi å gjøre litt ekstra stas på Smultringgjengen og da spesielt en av initiativtakerne der Per-Bjørnar Gundersen Bottegård. Han ble offisielt og skriftlig godkjent av Oppmuntringstilsynet med sin innsats. I tillegg mottok han sin egen Lademynt fordi han er en glødende engasjert person som gjør en forskjell. Han evner å begeistre og oppmuntre andre rundt seg. Verden rundt ham er et enda bedre sted å være i for andre. Lademynten kan hjelpe ham til fortsatt være påkoblet og by på sin energi.

Vi klapper dem alle på skulderen, gir en high5 og ønsker Smultringgjengen masse lykke til med trening med eller uten spade og spett.

 

%d bloggere liker dette: